جمعه ۵ تیر ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۲
شیعیان حتی در تبلیغ نیز مظلوم هستند

حوزه/ عضو شورای عالی حوزه های علمیه با بیان اینکه مظلومیت امام علی(ع) روی شیعیان علی نیز تأثیر گذاشته است گفت: هرجای دنیا که شیعه وجود دارد ظلم‌هایی علیه او انجام می‌شود و حتی در تبلیغ، شیعه نیز مظلوم است.

به گزارش خبرگزاری «حوزه»، آیت الله استادی در سلسله مباحث تفسیر قرآن در دارالقرآن علامه طباطبایی با بیان این که این روزها به قولی وفات حضرت ابوطالب(ع) و حضرت خدیجه(س) است اظهارداشت: گفتگو و صحبت در مورد پدر امیرالمؤمنین (ع) خود توسل به امام علی(ع) است.

وی با بیان اینکه ما شیعه‌ها معتقدیم که پدران ائمه(ع)، پیامبر(ص) و پیامبران(ع) مشرک نبوده‌اند تصریح کرد: ما چون امام(ع) را مانند پیامبر(ص) می‌دانیم همان حرف‌هایی که راجع به پیامبر(ص) است در مورد ائمه(ع) نیز صدق می‌کند و بر این اساس پدر امیرالمؤمنین(ع) نیز مشرک نبوده‌اند.

عضو جامعه مدرسین با اشاره به وجود تقیه در اسلام بیان کرد: تقیه یک مسئله عقلی است و در هر انسانی با هر مذهبی وجود دارد و در مذهب شیعه داریم در جایی که ایجاب می‌کند، انسان می‌تواند اسلامش را انکار کند.

وی ابراز داشت: در کتاب‌ها داریم که ابوطالب(ع) در طول تاریخ ایمان خود را کتمان می‌کرد تا بتواند از پیامبر(ص) دفاع کند.

آیت الله استادی با بیان این که امیرالمؤمنین(ع) مظلوم بوده است و این مظلومیت به اطرافیان او نیز سرایت کرده است گفت: مظلومیت علی(ع) تنها مربوط به زمانی که زنده بودند نبود و این مظلومیت پس از شهادت نیز ادامه داشت و عده‌ای که با او دشمن بودند جلوی نقل فضائل علی(ع) را گرفتند و از طرفی او را تخریب می‌کردند به همین دلیل بیان می‌کردند که پدر امیرالمؤمنین(ع) مشرک بوده است.

وی با بیان اینکه مظلومیت امام علی(ع) روی شیعیان علی نیز تأثیر گذاشته است افزود: هرجای دنیا که شیعه وجود دارد ظلم‌هایی علیه او انجام می‌شود و حتی در تبلیغ شیعه نیز مظلوم است.

عضو جامعه مدرسین عنوان کرد: ما امروز اگر بتوانیم در کشورهای مختلف شیعه را تبلیغ کنیم بسیاری از مجامع دانشگاهی در کشورهای اهل سنت به سمت شیعه گرایش پیدا می‌کنند ولی آنها در تلاش هستند که جلوی تبلیغ شیعه را بگیرند.

وی گفت: ابوطالب(ع) اگر می‌خواست ایمان خود را اظهار کند نمی‌توانست 40 سال از پیامبر(ص) دفاع کند و تا زنده بودند نگذاشتند که به پیامبر(ص) فشار زیادی وارد شود.

آیت الله استادی بیان کرد: ارادت پیامبر(ص) به ابوطالب بسیار بالا بود و این علاقه تا حدی بود که سالی که حضرت خدیجه و حضرت ابوطالب(ع) فوت کردند آن سال را سال حزن نامیدند.

وی با اشاره به اینکه ایجاد شبهه در میان دشمنان موجب می‌شود که شیعیان در مورد آن موضوع تحقیق کنند گفت: شبهه‌ای که در مورد ایمان ابوطالب(ع) وارد کرده‌اند موجب شده است که شیعیان صدها کتاب در مورد ایمان ابوطالب بنویسند و ثابت کنند که ابوطالب مسلمان بوده است.

انتهای پیام/313/30

 

 

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha